close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

TIME TO COSY UP YOUR HOME

Ook in 2023 laat de Scandinavisch trend ons niet los. Of we het nu leuk vinden of niet, sinds 2020 brengen we onze vrije tijd, maar ook onze werkuren meer dan ooit thuis door. Gezelligheid en comfort prijken dan ook bovenaan onze priority list. Ga voor een serene, ingetogen sfeer met lichte muren, een uitnodigende sofa in stoer jeansblauw, warm omkaderd door houten meubelen en planten en een paar accessoires naar keuze in een zacht mosgroen, poederroze, geel of grijs.

Kom langs bij Woonboulevard en maak kennis met onze betaalbare Deense designmeubelen van Flexlux. Rustgevende kleuren, ingetogen en minimalistische vormgeving waarbij zitcomfort en functionaliteit primeren. Puur, origineel en on the spot op het vlak van prijs en kwaliteit.

Ook onze KINNA collectie bij XOOON past perfect binnen een Scandinavisch interieur. Het lichte hout van de KINNA lijn is typerend voor de Scandinavische stijl en de contrasterende zwartmetalen accenten benadrukken de eenvoudige, strakke belijning van de meubels. De vintage designpoot geeft de rechte lijnen van de collectie dan weer een speelse twist. Door een natuurlijk kleuraccent en andere natuurlijke materialen zoals leder toe te voegen, versterk je de warme uitstraling van het hout. Een strakke designsofa met rechte lijnen past heel mooi in dit interieur.