close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

Flexibele slaapoplossingen van Kreamat

Kreamat, een Belgisch succesverhaal

Kreamat maakt al meer dan 30 jaar flexibele slaapoplossingen die maximaal inspelen op jouw individuele slaapbehoefte.

Iedereen heeft een persoonlijke slaapondersteuning nodig !

Iedereen is uniek. Om een juiste slaapondersteuning te bepalen voor de schouders, lende en heup mogen we niet alleen rekening houden met lengte en gewicht. Maar vooral met de lichaamsbouw. Waar het gewicht zich voornamelijk situeert en welke natuurlijke welvingen iemand heeft, zijn van groot belang voor een natuurlijke slaaphouding.

Unieke gepatenteerde Kreamat schouderzone

Lig je op je Kreamat-bed, dan voel je het verschil : je schouder, het breedste deel van je lichaam, zakt er dieper in weg. Je ruggenwervel wordt optimaal ondersteund en behoudt zijn natuurlijke vorm.

 

De unieke gepatenteerde Kreamat schouderzone zorgt ervoor dat de natuurlijke houding van ons lichaam wordt gerespecteerd. Aan de hand van een grondige analyse van jouw lichaamsbouw en jouw verwachtingen rond slaapcomfort, wordt een gepersonaliseerde slaapoplossing uitgewerkt. Vervolgens wordt deze oplossing voor jou vervaardigd in de Belgische productiefaciliteit in Bilzen (Limburg). 

Meer dan 50 individuele slaapcombinaties...

De ‘Slapen à la Carte by Kreamat’ boxspring met meer dan 50 persoonlijke slaapcombinaties ter ondersteuning van schouder, lende en heup is een uniek concept in zijn sector. Iedereen kan nu slapen à la carte, volgens zijn of haar persoonlijke bouw, lengte, gewicht, geslacht, leeftijd,... Net zoals iedereen zich al jaren kleedt in zijn eigen maat en lengte. Slapen doen we echter allemaal in hetzelfde bed, ongeacht onze lichaamsbouw. In de ‘Slapen à la Carte by Kreamat’ boxspring zijn de veringsmodules aanpasbaar aan ieders lichaamsbouw.

Kreamat laat zien dat design en ergonomie hand in hand gaan.

Het accent ligt op de 'K' van Kreamat, die staat voor de sterke kracht achter de creaties van het ergonomisch verantwoorde ligcomfort. De gepatenteerde flexibele schouderzone is uniek in de wereld van de boxsprings. De laatste nieuwigheden van Kreamat laten zien dat design en ergonomie hand in hand gaan. Kreamat heeft diverse designconcepten ontwikkeld die garant staan voor een totaal nieuwe slaapbeleving.