close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

CREËER JOUW DROOMBED MET MAGNITUDE.

Magnitude biedt een uniek bedconcept dat je toelaat jouw hoogstpersoonlijk droombed te creëren : jij kiest de elementen en bepaalt de stoffen. Van klassiek tot design, van barok tot minimaal, van sober tot heel gewaagd.

Elke Magnitude matras en boxspring heeft verschillende ondersteuningszones die perfect aansluiten bij jouw persoonlijke contouren. Deze zones, elk voorzien van specifieke veertypes, geven elk een verschillende tegendruk zodat je hoofd, schouders, lenden, heupen en benen perfect worden ondersteund. Hoogwaardige afdeklagen van 100% Talalay natuurlatex en een soepeler verenpakket in de schouderzone van de boxspring stemmen de ondersteuning naadloos af op jouw lichaam.

Magnitude staat garant voor ambachtelijke stielkennis en vakmanschap sinds 1930 : aangeleerd, gekoesterd en verfijnd door elke volgende generatie, én natuurlijk handgemaakt. Met een Magnitude bed haal je topkwaliteit in huis : productie in eigen ateliers door meesterstoffeerders met aandacht voor de kleinste details, gebruik van hoogwaardige materialen en een luxueus design. Bij Magnitude wordt gestreefd naar optimaal comfort en een perfecte ondersteuning. Een symbiose tussen esthetische magie en uitgebalanceerde ergonomie.

Het is bijna onmogelijk om te weerstaan aan deze hartverwarmende luxe. Kom je neervleien op één van onze Magnitude bedden bij Woonboulevard en laat je door onze slaapspecialisten adviseren bij de creatie van jouw toekomstig droombed.