close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

Slapen in stijl met Magnitude

Jouw droombed vind je bij Magnitude !

Magnitude biedt een uniek bedconcept dat je toelaat jouw hoogstpersoonlijk droombed te creëren. Jij kiest de elementen en bepaalt de stoffen : van klassiek tot design, van barok tot minimaal, van sober tot gedurfd.

Verschillende zones in de matras ondersteunen jouw persoonlijke contouren.

Elke Magnitude matras en boxspring heeft verschillende ondersteuningszones die perfect aansluiten bij jouw persoonlijke contouren. Deze zones, elk voorzien van specifieke veertypes, geven elk een verschillende tegendruk zodat je hoofd, schouders, lenden, heupen en benen perfect worden ondersteund. Hoogwaardige afdeklagen van 100% Talalay natuurlatex en een soepeler verenpakket in de schouderzone van de boxspring stemmen de ondersteuning naadloos af op jouw lichaam.

 

 

 

Een superieur slaapklimaat

Geen aangename slaapbeleving zonder een uitgekiend slaapklimaat. Daarom hebben alle Magnitudehoezen een hoog absorptie- en vochtregulerend vermogen dat je lichaam ’s nachts in een ideaal temperatuurspectrum houdt en je transpiratievocht optimaal afvoert. Zo kan je lekker doorslapen en ontwaak je fit en verkwikt. Een belangrijke rol is hierbij weggelegd voor de Magnitude Oxygène (Plus) hoes en de Oxygène Exclusif hoes. Deze hoogtechnologische oplossing zorgt voor een superieure vochthuishouding dankzij een uniek viscosebreisel met luchtkanaaltjes die het vocht onmiddellijk opnemen en afvoeren waardoor het meteen verdampt. Bovendien bevat elke vezel van deze hoezen ‘probiotica’ die het voedsel voor de huisstofmijt neutraliseren waardoor de matrashoezen gegarandeerd vrij zijn van huisstofmijt.

Voor een Magnitude bed is alleen het allerbeste goed genoeg. Daarom wordt systematisch gekozen voor de meest hoogwaardige materialen en grondstoffen. Zoals gecertificeerd dennenhout uit Scandinavië voor de basisconstructie van je bed. Duurzaam Talalay natuurlatex uit Zuid-Oost Azië voor een veerkrachtige en luchtige matraskern. 100% natuurlijk comfortabel linnen voor de bekleding. En antistatische, isothermische wildzijde die koel aanvoelt bij warm weer en aangenaam warm bij koude temperaturen...

Magnitude verknoopt traditie met vernieuwing.

Magnitude staat garant voor ambachtelijke stielkennis en vakmanschap sinds 1930 : aangeleerd, gekoesterd en verfijnd door elke volgende generatie, én natuurlijk handgemaakt. Met een Magnitude bed haal je topkwaliteit in huis : productie in eigen ateliers door meesterstoffeerders met aandacht voor de kleinste details, gebruik van hoogwaardige materialen en een luxueus design. Bij Magnitude wordt gestreefd naar optimaal comfort en een perfecte ondersteuning. Een symbiose tussen esthetische magie en uitgebalanceerde ergonomie.

Wat je zelf doet, doe je beter. Voor de ene is het een holle boutade, voor Magnitude is het een filosofie. De productie gebeurt van a tot z in eigen atelier, met eigen mensen, met materialen van hier, en met de knowhow van hier. De meesterstoffeerders van Magnitude zijn de bewaarders van een uniek erfgoed dat van generatie tot generatie wordt doorgegeven. Het vak ademt de zeldzame kwaliteit van een onverwoestbare regionale textieltraditie.

De meest ervaren stielmensen, superieure materialen, de beste technieken en een zeldzaam oog voor detail … Wie kiest voor een gepersonaliseerd bed van Magnitude wordt op alle vlakken verwend. Maar ook je aankoop zelf moet een positieve belevenis zijn. Bij Woonboulevard kan je rekenen op een aangename begeleiding, professioneel advies en een attente dienst na verkoop.

Luxe waaraan niemand kan weerstaan...

Het is bijna onmogelijk om te weerstaan aan deze hartverwarmende luxe. Kom je neervleien op één van onze Magnitude bedden bij Woonboulevard en laat je door onze slaapspecialisten adviseren bij de creatie van jouw toekomstig droombed.

Kiezen is pure pret voor de ene, een uitdaging voor de andere. Om jou te helpen jouw hoogstpersoonlijk droombed te creëren, stelt Magnitude bedden in drie verschillende stijlen voor: 'Contemporary', 'Classic' en 'Fusion', elk met een eigen gevoel, eigen kleuren, eigen accenten. Ontworpen door eigen stylisten, en met veel liefde voor het ambacht gerealiseerd. Kom de drie stijlen ontdekken, laat de stoffen door je vingers glijden, vergelijk de kleuren, en kies de stijl die het best aansluit bij jouw persoonlijkheid.