close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

HOEKZETELS

HOEKZETELS

Veelzijdigheid, extra zitruimte en comfort, dat zijn de troeven van een hoekzetel.

Er zijn veel redenen waarom hoekzetels zo populair zijn. Ten eerste bieden ze veel zitruimte en zijn ze perfect voor gezinnen. Verder is een hoeksalon ideaal om te loungen. Hoekzetels staan op nummer één vanwege hun veelzijdigheid en comfort. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden. De designer van jouw nieuwe hoekzetel, dat ben jij zelf ! Kom naar Woonboulevard Oostende en ga aan de slag samen met onze ervaren interieurspecialisten.

Woonboulevard heeft een hoeksalon voor elk interieur.

Een hoekzetel is altijd een goed idee. Je kan heerlijk languit liggen om weg te dromen met een goed boek, maar je past er ook gemakkelijk met het hele gezin in om gezellig te borrelen of samen een film te kijken. Wie kiest voor een hoeksalon, kiest voor comfort. Dankzij de L-vorm of U-vorm kan iedereen comfortabel zitten. Een hoekzetel biedt al snel plaats aan 5 personen, wat eigenlijk overeenstemt met een 3-zit én een 2-zit. Bij Woonboulevard vind je een gevarieerd aanbod hoekzetels die stuk voor stuk zalig zitten. Bovendien zijn onze hoekzetels van uitstekende kwaliteit.

Diverse soorten hoekzetels : welke opstelling verkies jij ?

Je kan kiezen uit diverse soorten hoekzetels. Alles hangt af van de mogelijkheden binnen jouw interieur en van jouw concrete wensen en noden. Een modulaire hoekzetel met losse en volledig gestoffeerde elementen biedt het grote voordeel dat je de opstelling van je hoekzetel makkelijk kan veranderen, zo raak je nooit uitgekeken op je interieur. Bij een verhuis kan dit ook handig zijn. Op die manier past dezelfde hoekzetel ongetwijfeld in de nieuwe ruimte, maar wellicht in een andere opstelling. Franco Ferri Italia heeft een paar trendy modulaire hoekzetels in collectie.

Komt er af en toe iemand logeren, dan biedt een hoekzetel met slaapfunctie de ideale oplossing. Twee vliegen in één klap ! Met een multifunctionele hoekbank met bedfunctie bespaar je ruimte én geld ! Bij onze zetelbedspecialisten Dienne, Franco Ferri Italia en Sofabed vind je zonder enige twijfel een mooie hoekbank die je snel omtovert tot een volwaardig bed.

Een veelvoud aan stijlen : design, klassiek, industrieel, landelijk, Scandinavisch, ...

Niet alleen het comfort en de kwaliteit van een hoeksalon zijn belangrijk, ook de look waar jij naar op zoek bent, is onze prioriteit. Een hoekzetel is een groot meubelstuk en is dus bepalend voor de sfeer in jouw woonkamer. Bij Woonboulevard vind je modellen in heel diverse stijlen en prijscategorieën. Wij laten je graag zien wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget.

Stel zelf jouw favoriete hoekzetel samen.

Tegenwoordig kan je jouw hoeksalon geheel naar eigen smaak samenstellen. De zetels worden op vraag voor jou gemaakt in de bekleding waar jij het meest van houdt - stof of leder - of soms zelfs een combinatie van de twee.    Verkies je een lederen hoekzetel met het oog op het onderhoud of gaat jouw voorkeur uit naar een cosy hoeksalon in een aaibaar stofje ? Alle modellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en jij kan zelf puzzelen met aanbouwelementen zoals longchairs, ottomanes, diverse hoekelementen of eindstukken. Zo creëer jij zelf de hoekzetel van jouw dromen. Wij configureren jouw favoriete model op de computer zodat je een duidelijk beeld krijgt van je nieuwe interieur.

Pimp jouw nieuwe hoeksalon.

Niks leuker dan het kiezen van decoratieve sierkussens of een mooie plaid om het geheel af te maken. Je vind bij ons zeker een paar leuke sierkussens die matchen met de kleur van je nieuwe hoekzetel. Ons aanbod wisselt voortdurend. Soms is het fijn om voor contrasterende kleuren te gaan en een gedurfd tintje te kiezen. En wat dacht je van een zachte plaid om je warm te houden tijdens de koude wintermaanden ?

Interieuradvies nodig ?

Je kan een hoekzetel tegen de muur plaatsen, maar evengoed los in de woonkamer, als een soort 'ziteiland'. Zowel in een kleinere ruimte als in een grote woonkamer past een hoeksalon mooi. In een kleine ruimte kies je uiteraard voor een kleiner formaat en bij voorkeur voor een lichtere kleur. Om een goeie keuze te maken, is het essentieel om je woningafmetingen mee te nemen. Onze hoeksalons bestaan uit afzonderlijke elementen, waardoor we kunnen puzzelen en spelen met afmetingen afhankelijk van de gekozen elementen.

Test je nieuwe hoeksalon in onze showroom.

Als je van plan bent om nieuwe zitmeubelen aan te kopen, dan is proefzitten een eerste, cruciale stap in jouw zoektocht. Immers, jouw toekomstig salon moet er niet alleen mooi uitzien, je moet er vooral goed in zitten. De bekleding moet behaaglijk aanvoelen en de vulling van de zitkussens moet voldoen aan jouw verwachtingen. Dit alles is echter héél persoonlijk. Bedenk dus op voorhand welke aspecten voor jou belangrijk zijn en geef ons zoveel mogelijk concrete informatie, zodat wij jou de hoekzetels kunnen voorstellen die het best bij jou passen. Breng vrijblijvend een bezoek aan onze showroom aan de kust en maak kennis met onze topmerken !