close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

BERGKASTEN

Verbergen of opbergen?

Voor je begint met het uitzoeken van bergkasten, is het goed dat je nagaat waar in huis je behoefte hebt aan extra opbergruimte. In de woonkamer of keuken maak je namelijk heel andere opbergkeuzes omdat je daar nu eenmaal andere spullen hebt die je wil opruimen. Als het vooral grote spullen zijn die een plaats moeten krijgen, is een kast met veel legplanken een goede keuze. Zijn het eerder kleinere spullen die je dagelijks gebruikt, dan zijn kasten met laden het meest ideaal. Hierin berg je kleinere spullen overzichtelijk op en kan je in één oogopslag zien wat er allemaal ligt. Je kan natuurlijk ook kiezen voor een combinatie van de twee in één kast. Een bergkast met laden.

Hou bij de afmetingen van de bergmeubelen rekening met de ruimte in huis en zorg ervoor dat deze niet te kolossaal is en je interieur overzichtelijk blijft. Bij Woonboulevard vind je een ruim aanbod bergkasten voor vele woonstijlen.

Kom je er niet uit met de keuze voor bergkasten of wil je meer weten over welke opbergoplossing het best past bij jouw woonwens en/of budget? Of wil je de mogelijkheden bekijken van een opbergmeubel op maat? Onze Interieurarchitecten staan steeds voor je klaar in Woonboulevard, maar je kan ook een afspraak plannen, dan reserveren we die tijd geheel voor jou!