close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

JOUW DESIGNBED VOOR AAN DE KUST

Kreamat laat zien dat design en ergonomie hand in hand gaan.

Het accent ligt op de 'K' van Kreamat, die staat voor de sterke kracht achter de creaties van het ergonomisch verantwoorde ligcomfort. De gepatenteerde flexibele schouderzone is uniek in de wereld van de boxsprings. De laatste nieuwigheden van Kreamat laten zien dat design en ergonomie hand in hand gaan. Kreamat heeft diverse designconcepten ontwikkeld die garant staan voor een totaal nieuwe slaapbeleving. 

Slaap geborgen in een sensuele schelp van comfort én functionaliteit. De unieke vorm van het Lyfos hoofdbord creëert een sfeer van intimiteit en zorgt er tegelijk voor dat rechtop zitten in jouw Lyfos bed een genot is doordat het hoofdeinde lichtjes naar achteren helt. De twee nachtkastjes in naturel eikenfineer passen perfect in het curvy hoofdeinde en vormen zo een natuurlijk en organisch geheel met het bed. Ze zijn uitgerust met twee lades.

De Lyfos matras (hoogte 23 cm) met zeven comfortzones en thermisch geharde pocketveren van Zweedse kwaliteit garandeert een blijvende flexibiliteit en veerkracht. Boven en onder de comfortzones in de kern zorgt een gellatex laag voor duurzame elasticiteit. Uiteraard is de gepantenteerde flexibele schouderzone dé grote troef van deze Kreamat collectie.

De Lyfos matras is verkrijgbaar in de hardheden soft, medium, firm en extra firm.

Elektrisch verstelbare variant mogelijk.