close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

AUPING EVOLVE : GOED VOOR JOUW NACHTRUST ÉN VOOR HET MILIEU !

Auping Evolve is de eerste circulaire matras ter wereld. Auping ontwikkelde een matras zonder schuim en zonder lijm, waardoor de matras naderhand perfect gerecycleerd kan worden. Deze matras is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je nachtrust. Want ondanks het weglaten van schuim, is de matras heel zacht en ook nog eens optimaal ventilerend. Dat is fijn, want hierdoor lig je beter, transpireer je minder en slaap je vaster. Investeer in jezelf en in de volgende generaties. Samen met Auping kies jij voor minder afval en voor een groenere wereld.

Weet waar je op slaapt.

Auping Evolve bestaat uit slechts twee materialen: staal en polyester. Deze circulaire matras is dé oplossing voor het afvalprobleem dat oude matrassen met zich meebrengen, want de gebruikte materialen kunnen keer op keer hergebruikt worden. We vinden het belangrijk om zo lokaal mogelijk te produceren en om te weten waar alle ingrediënten vandaan komen. Alleen zo kunnen we garanderen dat Auping Evolve volledig circulair is. Dat hebben we vastgelegd in het 'Circularity passport'. Scan het Niaga label met je smartphone aan de zijkant van de matras en ontdek waar Auping Evolve van gemaakt is. Objectief, eerlijk en transparant.

Auping Evolve bekroond met Red Dot Design Award 2020.

De jury van ’s werelds meest gerenommeerde ontwerpwedstrijd, de Red Dot Design Awards, heeft Auping Evolve uitgeroepen als een van de winnaars in de categorie Product Design 2020. Deze Red Dot Award werd aan Auping Evolve toegekend vanwege de uitmuntende ontwerpkwaliteit van deze allereerste circulaire matras ter wereld.