close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

MUST HAVES 2022

Heeft jouw interieur een ‘makeover’ nodig ? Of je nu de woonkamer of de slaapkamer wil aanpakken, met onderstaande tips creëer je een totaal nieuwe vibe ! Dit zijn dé musthaves van 2022 :

MARMER(LOOK)

Marmer blijft populair en dat is niet verwonderlijk. Wie van luxe houdt, maar geen glitter en glamour wil in huis, zal deze mooie natuursteen weten te waarderen. De prachtige nerventekening en het subtiele kleurverloop vervelen nooit. Marmer kan je op heel diverse manieren in je interieur gebruiken. Denk maar aan een mooi werkblad in de keuken of een majestueuze eettafel met een marmeren blad. Hou je het liever bij een paar bescheiden accenten, dan kan een marmeren salontafel of kleine marmeren bijzettafels precies datgene zijn wat je zoekt.

Foto 1 en 2 : eettafel JOLI

VERLEIDELIJK FLUWEEL

Velours, velvet of fluweel : er zijn heel wat benamingen voor deze aaibare stof. Velvet is terug rijkelijk aanwezig in ons interieur en dat kunnen wij bij Woonboulevard alleen maar toejuichen. Van een verleidelijke hoekbank tot luxueus ogende eetkamerstoelen, alles is mogelijk en dat in de meest uiteenlopende kleuren ! Fluweel oogt heel mooi in een romantisch interieur, maar werkt misschien nog net iets beter in een woonkamer met een strakke of industriële look. Het contrast zorgt gegarandeerd voor een verrassingseffect. Fluweel is dé stof bij uitstek als je een vleugje luxe aan je interieur wilt toevoegen. Is een fluwelen sofa een stap te ver voor jou ? Kies dan voor sierkussens in velours. Ook dat kan voor een gedurfde toets zorgen.

Foto 3 : LEOLUX zitbank FLINT in blauw velours / Foto 4 : THECA fauteuil MORO velvet pumpkin orange

TROPICAL VIBES

Haal de natuur in huis en laat de grenzen tussen binnen en buiten vervagen. Met luchtzuiverende planten in alle formaten en groentinten kom je al een eind ver, maar er valt veel meer te vertellen over de verzuchting naar meer natuurlijke elementen in onze sterk bebouwde samenleving. We verlangen naar inspirerende plekken met natuurlijke texturen en materialen zoals hout, steen en marmer, behangpapier met florale of vegetatieve motieven en kleuren die doen denken aan jungles of woestijnen. Omring je met palm- en bananenboombladeren om even te ontsnappen aan de dagdagelijkse rush en je op een andere plek te wanen. Onze interieurspecialisten bij Woonboulevard helpen je graag om deze stijl op een subtiele of gedurfde manier in je interieur te verwerken. Een paar eenvoudige aanpassingen kunnen een wereld van verschil maken. Kies voor sierkussens met palmbladeren of tropische vogels of ga all the way met het tropische thema en trek de print door in zitmeubilair en andere woonaccessoires. Alle remmen los ! Gebruik groen als basiskleur om er één geheel van te maken, want ook deze trendkleur blijft scoren in 2022.

Foto 5 : loungechair VIOLA van Dekimpe (met jungleprint) / Foto 6 en 7 : schilderij en sierkussen "banana leafs" van COCO MAISON

GALAXY PRINT

Wil je helemaal trendy zijn in 2022, dan mag de zogenaamde galaxy print niet ontbreken in jouw interieur. Musthaves in deze trend zijn woonaccessoires met een parelmoerachtige gloed. Wij denken meteen aan de prachtige Destinea bijzettafels van Christl Dekimpe, stuk voor stuk unieke creaties ! Een ambachtelijk proces waarbij uitsluitend natuurlijke materialen worden gebruikt, garandeert voor elke liefhebber een exclusief en origineel resultaat. Iedere lijn wordt getypeerd door een sprekende naam, een eigen identiteit voor de zorgvuldig gekozen kleuren en intensiteit van het werk, die zonder enige twijfel een unieke toets geeft aan jouw interieur. Destinea staat voor lokale kwaliteit en wordt steeds geleverd met een genummerd certificaat 'Made in Belgium'.

Foto 8 en 9 : bijzettafel DESTINEA van Cristl Dekimpe / Foto 10 : kussen Coco Maison