close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

EEN STUDIO AAN ZEE - WOONBOULEVARD, IEDEREEN THUIS BIJ WOONBOULEVARD

Droom jij ook het hele jaar door over heerlijk wegdromen in een studio aan zee? De heerlijke bries, zoute zeelucht, het zand tussen je voeten en je eigen plekje aan het strand. Dat is pas het ultieme paradijs. Vaak zijn deze studio’s aan zee prachtig ingericht en geheel in de sfeer van het strand en zeeleven. Wij hebben 8 interieur ideeën voor jou verzameld die je inspiratie zullen geven voor een mooi interieur en misschien ook wel een vakantie naar het strand.

Een studio aan zee

Hoe roep je de sfeer van het strand nu op in je huis? Door veel grote ramen te gebruiken. Laat het buitenleven naar binnen stromen en je zult je op het strand wanen in de studio aan zee.

Ook kleuren in het interieur werken mee aan een mooie sfeer in een studio aan zee. Lichte kleuren zoals pastel tinten, room tinten, zandkleuren en andere neutrale tinten zijn een must in het interieur van een studio aan zee.

Veel gebruikte materialen in een studio aan zee zijn bijvoorbeeld hout, ruwe houtsoorten, staal, zachte en luchtige stoffen, zachte materialen en vloerkleden. Als je deze materialen combineert met de kleuren die we al eerder aanraden, dan ben je verzekerd van een prachtig interieur.

Objecten gemaakt van hout, gevonden houten voorwerpen of boomstammen werken altijd goed in een studio aan zee. Zeker als het hout is dat uit de zee is aangespoeld op het strand. Dit geeft de sfeer van het heerlijke zoute zeewater.