close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

GENIETEN IN STIJL MET DESIGN TUINMEUBELEN VAN DIPHANO

Op zoek naar hoogwaardige outdoor meubelen die jou een stijlvolle en vooral comfortabele buitenervaring bezorgen? Dan is Diphano de perfecte keuze !

Diphano tovert elke buitenruimte om in een oase van rust en ontspanning dankzij hun luxe tuinmeubelen met goddelijk zitcomfort. Als jong en dynamisch zusterbedrijf van het wereldbefaamde Manutti - Belgisch merk van exclusief buitenmeubilair én trendsetter - beschikt Diphano over heel wat expertise en knowhow in het outdoor living segment. De appel valt niet ver van de boom... De focus van Diphano ligt op functionaliteit, duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid. De inspirerende en complementaire collecties worden ontwikkeld door hun eigen ontwerpteam en bieden ruimte om te mixen en matchen, waardoor je jouw buitenruimte een persoonlijke toets kunt geven. Zo kan je spelen met verschillende opstellingen, materialen en stijlen. Diphano tuinmeubelen zijn doorgaans licht, stapelbaar en daardoor gemakkelijk aanpasbaar aan elke context. Het gebruik van hoogwaardige materialen en de buitengewoon fijne afwerking zorgt ervoor dat Diphano tuinmeubelen bestand zijn tegen alle weersomstandigheden, slijtvast, kleurecht en gemakkelijk in onderhoud. Het Diphano-gamma is uitgebreid en divers: lounge sets, fauteuils, sofa’s, ligbedden, tuintafels, en tuinstoelen.

Kom langs bij Woonboulevard Oostende en maak kennis met onze brede collectie Diphano design tuinmeubelen. Geef jouw tuin of terras de upgrade die jij verdient !