close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

POINT.

Buiten leven is in Spanje zoveel gemakkelijker en zoveel meer ingeburgerd dan in ons kil Belgenlandje. Niemand is beter geplaatst dan een rasechte Spanjaard om vorm te geven aan dat buitenleven, om op zoek te gaan naar het beste zitcomfort en de meest duurzame materialen, bestand tegen verkleuring door de felle Spaanse zon, snel droog na een fikse regenbui… Spanje leeft van het toerisme. Duizenden hotels en restaurants zoeken kwalitatief design buitenmeubilair om hun gasten in de juiste sfeer te ontvangen. POINT is een bekende speler op de Spaanse én op de internationale projectmarkt, maar ook bij particulieren die oog hebben voor design is POINT erg geliefd. Woonboulevard Oostende is trotse verdeler van dit gerenommeerde Spaanse merk. Wij stellen deze elegante collectie met veel plezier aan jou voor.

Mondiale visie, mondiaal merk

Honderd jaar geschiedenis en vier generaties van de familie Pons hebben ervoor gezorgd dat POINT is geëvolueerd van een kleine werkplaats opgericht in 1920 in Gata de Gorgos (Alicante) tot een internationaal buitenmeubelmerk dat aanwezig is in meer dan 70 landen, met meer dan 40 baanbrekende collecties. Het succes van POINT is het resultaat van een mix van vakmanschap, traditie, gedrevenheid en passie voor design, zowel van de ontwerpers, als van de professionele ambachtslieden.

Design meubilair voor tuin en terras

In elke draad, in elke knoop, in elke vorm zie je de evolutie van design meubilair voor tuin en terras. Voor de ontwerpen besloot POINT nauw samen te werken met externe designers wiens talent en ideeën hebben bijgedragen tot de vele innovatieve collecties en de roemrijke evolutie van het bedrijf. Een tweede sleutel tot succes is ongetwijfeld hun uitgebreide kennis van grondstoffen. POINT is constant op zoek naar nieuwe materialen die bestand zijn tegen het verstrijken van de tijd en tegen slecht weer. POINT maakt gebruik van nieuwe materialen in overeenstemming met hedendaagse behoeften en moderne trends. POINT evolueert mee in een wereld die constant verandert, maar waarin genieten van het buitenleven gelukkig door de jaren heen een constante blijft die ons welzijn, ontspanning en geluk brengt !