close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

DENIM IS HOT ! DOMPEL JE WONING ONDER IN DE - WOONBOULEVARD

Levis bekroonde Denim Drift als dé kleur van het jaar 2017. Het is een prachtige, veelzijdige en zeer toegankelijke kleur die veel mensen aanspreekt omdat hij perfect aansluit bij onze tijdsgeest. “De wereld om ons heen verandert razendsnel en dus zoeken we rust in eenvoudige, alledaagse dingen.” weet de kleurexpert bij Levis.

“Echte contacten, het opzoeken van de natuur en gemoedelijke kleuren, zijn momenteel belangrijker dan ooit.” Het blauwgrijze Denim Drift stoot het in 2016 verkozen, felle okergeel van de troon. Blauw is een kleur die we elke dag tegenkomen. Denk maar aan de lucht en de kleding die we dragen. En dit jaar wordt het ook de kleur van ons interieur, tegelijk vertrouwd en vernieuwend.

Denim Drift is een blauw dat afhankelijk van de lichtinval en de kleuren waarmee je het combineert, een ander karakter krijgt. In combinatie met ingetogen, lichte kleuren, zorgt denim blauw voor een fris en helder interieur. Naast diepe, donkere tinten, krijgt het een dramatisch kantje. Toch moet je voorzichtig zijn met het integreren van blauw als hoofdkleur in je woning.

Het is niet de bedoeling dat je huis er als een smurfenpaleis gaat uitzien. Daarom raden wij aan om de kleur subtiel te combineren met natuurlijke materialen zoals wol, hout en leer. Zo creëer je een sfeervolle ruimte die niet té koel is door een overaanbod aan blauw. De kunst bestaat erin om de blauwe tinten te laten samensmelten met kleuren die je in de natuur terugvindt, zoals rijke aardetinten en kleiachtige kleuren.

Heb je noch de tijd, noch het budget om je hele interieur aan te pakken ? Dan kan je er steeds voor kiezen om te werken met een paar goed gekozen accenten, zoals een trendy fauteuil of een origineel bijzettafeltje. Ook kleine accessoires kunnen een wereld van verschil maken. Als jouw interieur echter een totaal andere stijl heeft, opteer je beter voor een variant van denim blauw. Bij een klassiek interieur past marineblauw of koningsblauw. Voor een moderne leefruimte kies je indigo of elektrisch blauw en als je eerder een exotische woonstijl hebt, ga dan voor turquoise of smaragd blauw.