close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

SOPHISTICATED GLAMOUR : MESSING & GOUD - WOONBOULEVARD

Messing is het nieuwe koper en dé musthave binnen je interieur. Waar alle accenten en woonaccessoires voorheen stijlvol koper waren, wordt nu resoluut gekozen voor stoer messing. Deze metaalsoort past perfect in het huidige interieurbeeld waarbij natuurlijke materialen zoals hout, steen, leem en kurk de hoofdrollen wegkapen. Zij die kiezen voor strak Scandinavisch of gezellig retro zullen deze nieuwe trend omarmen. Velen onder ons keren met plezier terug naar die warme basis. Messing kan je verwerken in mooie, stoere hanglampen, meubels of kleine accessoires als muurhaken, klokken of keukentools. Het maakt je huis robuuster en geeft het zelfs een rauwe touch.

Ook gouden accenten zijn weer helemaal hip ! Overdrijf niet, maar durf wel. Goud straalt luxe en glamour uit en als je het op een goede manier in je interieur verwerkt, hoef je absoluut niet bang te zijn dat het kitscherig overkomt. Goud zorgt voor een warme toets en accentueert uw meubelstukken. Denk maar aan sfeervolle verlichtingsarmaturen, karakteristieke spiegels en originele sierkussens. Goud past zowel in een warm interieur met ronde vormen, volle kleuren en een “cocktail hour” look als in industriële en minimalistische interieurs.

Kortom messing en goud staan anno 2017 voor ‘sophisticated glamour’. Mooie kleuren die het bijzonder goed doen in combinatie met messing en goud zijn wit, grijs, zwart, okergeel, warm rood, aubergine, poederroze, mint, blauw en donker groen.