close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

TELEWERKEN

Sinds 2020 zijn velen onder ons noodgedwongen thuis beginnen werken. Sommige bedrijven probeerden van deze nood een deugd te maken en opportuniteiten te zien. Zij hebben hun visie rond telewerken radicaal aangepast. Sommigen gingen nog een stap verder en gaven hun kantoorruimte op om hun personeel permanent thuis te laten werken. Thuiswerken heeft niet alleen een positieve invloed op het milieu, maar ook op onze tijdsindeling. We staan minder in de file en zo komt er tijd vrij voor andere dingen.

De afgelopen jaren brachten we allemaal veel meer tijd thuis door. Sommigen om te werken, vaak samen met de kinderen, die thuis online les volgden. We werden geconfronteerd met de beperkingen van onze leefruimte, maar kwamen tegelijk tot inzichten over hoe we het slimmer kunnen aanpakken, gezelliger kunnen maken, meer ruimte of meer privacy voor onszelf kunnen creëren. Voor iedereen die thuis werkt, volledig of gedeeltelijk, is een goede werkplek essentieel. En ook al heb je onvoldoende ruimte om een aparte home office of thuiskantoor in te richten, er zijn genoeg oplossingen om je huis om te vormen tot een aangename werkplek. Uiteraard willen wij jou daarbij helpen.

Voor een aantal onder ons betekent dit misschien het startsein om eindelijk de zolder leeg te maken en te renoveren. Anderen moeten hun woon- of slaapkamer heruitvinden. Welke jouw plannen ook zijn, wij zijn bereid om met jou mee te denken en oplossingen te zoeken.

Foto (links) : XOOON workspace Modulo