close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

Hülsta : Duitse topkwaliteit

Trends vergaan maar kwaliteit blijft, en net die kwaliteit is hét handelsmerk van Hülsta. 

Hun meubelen worden uitsluitend gemaakt in Duitsland, maar vinden hun plek in gans de wereld. Om echte kwaliteit te herkennen, volstaat vaak een blik of een aanraking. Echte kwaliteit onderscheidt zich door exclusief design, door met zorg gekozen materialen, hoogwaardige verwerking en ambachtelijke details. Echte kwaliteit betekent ook duurzaamheid, onberispelijke functies, lange houdbaarheid en blijvende schoonheid, die ook na vele jaren nog bekoort. Dat is het soort kwaliteit waarvoor Hülsta het synoniem werd.

Duurzame meubelproductie 

Bij de productie van hun meubelen hecht Hülsta het grootste belang aan een zuinige omgang met hulpbronnen, aan duurzaamheid en aan een goed woonklimaat. Daarom kiest Hülsta voor hout afkomstig van gecontroleerde en duurzame bosbouw en gebruiken zij geen tropisch hout. Dit beschermt niet alleen het regenwoud, maar verkort ook de transportroutes en vermindert zo de uitstoot van broeikasgassen. Uiteraard vereist duurzame meubelproductie ook het gebruik van milieuvriendelijke lakken en lijmen voor een gezond klimaat – zowel buitenshuis als bij jou thuis.

Eindeloos combineren...

Designs, formaten en materialen (houtfineer, hoogglans of lak) kunnen eindeloos worden gecombineerd. Naar wens zorgt een materiaalmix voor spannende accenten. De mogelijkheden zijn legio : halmeubelen, kledingkasten, woonkamercombinaties, TV-meubelen, commodes of nachtkastjes, staand of hangend, opbergelement of stijlvolle designvitrine, alles kan !

Bij Hülsta vind je een passend meubel voor elke ruimte.

Hülsta heeft voor elke kamer en ieder design het passende meubel, zowel voor de inkomhal, als voor de woonkamer én zelfs voor de slaapkamer. De ingetogen push-to-open fronten zonder greep staan heel stijlvol in elk interieur. Voor zij die dat wensen, is er een ruime keuze uit diverse greepjes, variërend van een minimalistische chroomknop tot een meer visueel aanwezige greep met houten inlegwerk. De optie om romp, fronten en accentlijsten in verschillende uitvoeringen te kiezen, biedt oneindig veel mogelijkheden.

Kwaliteitsbewaking en consumententevredenheid

Kwaliteitsbewaking, duurzaamheid en consumentenveiligheid staan bij Hülsta heel hoog op de lijst van normen en waarden. Geen enkele andere meubelproducent in Europa werd door zoveel onafhankelijke instellingen bekroond voor de kwaliteit van zijn producten en zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid.