close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

Loddenkemper

Made in Germany

Breng jouw huis op orde dankzij de ingenieuze kastensystemen van Loddenkemper. De ‘Made in Germany’ stempel geeft aan dat je als consument op je beide oren kan slapen. Deze Duitse kastenbouwer vervaardigt slaap -en woonkamermeubelen die beantwoorden aan de hoogste kwaliteitsnormen. Elke kast wordt uitvoerig getest en geperfectioneerd. Alle meubelen van Loddenkemper worden geproduceerd in overeenstemming met de Europese richtlijnen. Zo ben je zeker dat jouw meubel voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften.

De naam Loddenkemper staat garant voor innovatieve meubelen, ambachtelijke vaardigheden in een industriële productie-omgeving en voor een eerlijke en betrouwbare prijsvorming. Al meer dan 120 jaar maakt Loddenkemper slaapkamerkasten en meubelen met dezelfde passie en gedrevenheid, met oog voor detail en functionaliteit. Loddenkemper hecht daarbij enorm veel belang aan duurzaamheid en actuele ontwikkelingen.

 

 

 

Ontdek het brede assortiment van topmerk Loddenkemper bij Woonboulevard Oostende.

In de collectie van Loddenkemper vind je commodes, ladekasten, kledingkasten, zweefdeurkasten, schuifdeurkasten, draaideurkasten, nachtkastjes, enz. Creëer jouw droomslaapkamer met de innovatieve kasten van Loddenkemper. Bij Woonboulevard maken wij steeds een tekening van jouw toekomstige kasten zodat je een concreet beeld krijgt van de door jou gekozen opstelling. Onze ervaren medewerkers komen de kast bij jou thuis plaatsen. Op die manier ben je zeker van een perfecte service.