close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

RELAXZETELS

RELAXZETELS

Hemelse relaxzetels

Woonboulevard is jouw specialist aan zee op het vlak van gepersonaliseerd zitcomfort. Onze relaxzetels worden geselecteerd op basis van hun hoogwaardig ergonomisch zitcomfort, hun functionaliteit en hun unieke vormgeving. Bij Woonboulevard hebben we een uitgebreid aanbod relaxzetels in huis, die jij in alle rust kan uittesten. Onze medewerkers staan je graag bij met professioneel advies, zodat jij zeker de juiste relaxzetel in huis haalt. Een relaxzetel moet immers passen bij jouw interieur én - veel belangrijker nog - bij jouw lichaam. Een goede ondersteuning is essentieel ! Alleen zo voorkom je nek- en rugklachten. Onze moderne relaxzetels zijn verkrijgbaar in diverse maten (S, M, L), kleuren, stoffen en ledersoorten. Er is keuze uit manuele of elektrische relaxzetels, met één tot drie motoren, met of zonder uitstaphulp/liftfunctie.

De beste relaxzetel voor uw rug ? Bij Woonboulevard Oostende gaan ergonomie en design hand in hand.

Zitten is een dynamisch gebeuren waarbij ergonomie, beweeglijkheid en verstelbaarheid leiden tot absoluut comfort. Hoe zorg je voor een optimale ondersteuning van rug en nek ? Welke zithelling zorgt voor een volledige ontspanning van het lichaam ? Bij Woonboulevard gaan we graag samen met jou op zoek naar een relaxzetel op maat van jouw noden en behoeften, op maat van jouw lichaam. Want elk lichaam is anders ! Wij zien het als een uitdaging om een relaxzetel te vinden die jou op het lijf geschreven is.

Onze merken :

Bij Woonboulevard Oostende vind je een gevarieerd aanbod relaxzetels van Jori , Durlet , Himolla , Flexlux , Mecam , Medal en H&H .

Alle voordelen van onze moderne relaxzetels op een rijtje :

Beter zitten

Tijd nemen om te ontspannen, om tot rust te komen is een noodzaak geworden te midden van ons drukke bestaan. Een kwalitatieve relaxzetel kan bijdragen tot een betere zithouding met alle positieve gevolgen van dien : minder nek- en rugklachten, volledige spierontspanning, pijnverlichting, een betere bloedsomloop, enz.

Relaxzetels zijn praktisch en plaats besparend

Een kwalitatieve relaxzetel zorgt ervoor dat je in de juiste houding zit en je spieren en gewrichten zo veel mogelijk worden ontlast. Naast een bewuste en weloverwogen keuze voor meer comfort, heeft de aankoop van een relaxzetel ook een puur praktische kant. In een kleinere ruimte, zoals een appartement aan zee, is een relaxzetel een prima alternatief voor een sofa. Een relaxzetel neemt beduidend minder plaats in en is bovendien veel gemakkelijker te verplaatsen.

Relaxzetels op maat

Jij kan de afmetingen van jouw relaxzetel afstemmen op jouw lichaamslengte. De meeste merken bieden drie verschillende maten/tailles aan : small, medium en large. Small is ideaal voor personen kleiner dan 1m65. Medium biedt het beste comfort voor personen tussen 1m65 en 1m85. Ben je groter dan 1m85 ? Dan kies je voor een large.

Het gepersonaliseerde zitcomfort van jouw nieuwe relaxzetel

Jij bepaalt het zitcomfort. Hou je van een zachte of een harde zitting ? Dat is heel persoonlijk. Ook de zitdiepte en de zithoogte kunnen worden aangepast. De zitdiepte hangt af van de lengte van het bovenbeen of dijbeen, terwijl de lengte van het onderbeen dan weer bepalend zal zijn voor de zithoogte. Er is maar één manier om uit te vissen wat voor jou comfortabel aanvoelt en dat is ... TESTEN ! Bij Woonboulevard begeleiden we jou stap voor stap in dit proces. In onze vernieuwde showroom kan je geheel vrijblijvend tal van relaxzetels uitproberen.

Een relaxzetel met manuele of elektrische bediening

Manuele of elektrische bediening ? Je kan opteren voor een manueel verstelbare relaxzetel (zonder motoren) of een elektrische relaxzetel (met één of meerdere motoren, met of zonder uitstaphulp/liftfunctie). Sommige mensen houden ervan om hun relax te bedienen met een drukknop, anderen verkiezen een elektrische relaxzetel met afstandsbediening, al dan niet draadloos.

Relaxzetels met zero gravity

Sommige merken van relaxzetels gaan nog een stapje verder in hun zoektocht naar het ultieme comfort. Misschien zijn de termen "Zero gravity" of "Herzwage" jou niet onbekend ? Zero gravity is een term uit de ruimtevaart die de houding omschrijft van astronauten in de ruimte. Een relaxzetel met een Zero gravity of Herzwage kantelfunctie beoogt hetzelfde gevoel van gewichtloosheid teweeg te brengen, waardoor elke vorm van spierspanning in de ledematen en druk in de rug wordt weggenomen. Het is een relaxzetel die verder naar achteren kantelt dan normaal, waardoor je benen hoger dan je hart komen te liggen, hetgeen zorgt voor een betere doorbloeding. Je komt in een positie te liggen waarbij de spanning van de spieren tot een minimum wordt herleid. Dat zorgt voor een maximale relaxatie en kan in sommige gevallen ook rugpijn helpen verminderen.

Relaxzetels met uitstaphulp

Een relaxzetel met uitstaphulp of liftfunctie, de zogenaamde sta-op-stoel is een gesofisticeerde variant bedoeld voor mensen die problemen ervaren met het gaan zitten en het terug opstaan uit de relaxzetel. Een relaxzetel met uitstaphulp kan een ideale oplossing zijn voor ouderen of mensen met een beperkte mobiliteit.

Zorgeloos relaxen dankzij een batterij met laadstation

Kies je voor een elektrisch verstelbare relaxzetel en komt jouw relax in het midden van de woonkamer te staan, zonder stopcontact in de buurt, dan kan je een afzonderlijke (niet-ingebouwde) batterij/accu met laadstation bijbestellen. Snoeren die los op de vloer van jouw woonkamer liggen zijn allesbehalve veilig. Het risico dat iemand erover struikelt is té groot. Een accu met laadstation biedt in dat geval een uitstekende oplossing. Zo hoeft jouw relaxzetel niet in het stopcontact en kan je hem de hele kamer rond verplaatsen.